دسته‌بندی محصولات

ثابت فارما

موجود و قابل سفارش کد محصول: 27991

فلوئید ضد جوش بیکن 40 میلی لیتری

Biken

خلاصه محصول

لایه برداری ملایم از پوست تنظیم ترشح سبوم از بین بردن و جلوگیری از جوش و آکنه کاهش التهاب و قرمزی پوست پاکسازی و تنگ کردن منافذ پوست دارای خاصیت آنتی باکتریال روشن و یکدست کردن پوست درمان لک و گودی به جا ماده از جوش بدون پارابن، چربی و مواد حساسیت‌زا مناسب پوست‌های چرب و مستعد جوش

تضمین اصالت کالا بررسی سلامت فیزیکی قبل از ارسال
ارسال مطمئن بسته‌بندی و ارسال اصولی
زیر نظر پزشک داروساز تمامی سفارش‌ها پیش از ارسال بررسی می‌شوند
درباره محصول

توضیحات فلوئید ضد جوش بیکن 40 میلی لیتری

فلوئید ضد جوش بیکن:

فلوئید ضد جوش BIKEN، حاوی ترکیبات گیاهی و مواد اثر‌بخشی است که با لایه‌برداری ملایم و کنترل چربی پوست، جوش‌های سرسفید و سرسیاه و آکنه را برطرف می‌کند، از ایجاد جوش جدید جلوگیری می‌کند، در کاهش التهاب و قرمزی پوست موثر است، منافذ پوست را پاکسازی می‌کند، آنتی باکتریال، روشن کننده و مات کننده پوست است، از بروز حساسیت و واکنش‌های احتمالی پیشگیری می‌نماید، لک‌های به جا مانده از تجمع سلول‌های مرده را از بین می‌برد، به پوست آبرسانی و از بروز خشکی، التهاب و خارش جلوگیری می‌کند.

ویژگی‌ها:

لایه برداری ملایم از پوست
تنظیم ترشح سبوم
از بین بردن و جلوگیری از جوش و آکنه
کاهش التهاب و قرمزی پوست
پاکسازی و تنگ کردن منافذ پوست
دارای خاصیت آنتی باکتریال
روشن و یکدست کردن پوست
درمان لک و گودی به جا ماده از جوش
بدون پارابن، چربی و مواد حساسیت‌زا
مناسب پوست‌های چرب و مستعد جوش

ترکیبات کلیدی:

اسید سالیسیلیک : نوعی بتا هیدروکسی اسید است که با لایه‌برداری از پوست، سلول‌های مرده، انباشتگی چربی و آلودگی‌ها را پاک می‌کند و به صاف‌تر شدن پوست و اثرگذاری بهتر دیگر ترکیبات کمک می‌نماید.

اسید هیالورونیک: آبرسان عمیق و قوی است، به حفظ رطوبت پوست کمک می‌کند، خاصیت ضد پیری دارد و از خشکی و زبری پوست جلوگیری می‌کند.

روغن درخت چای : دارای خاصیت آنتی‌اکسیدانی و ضد التهابی و حاوی مواد ضد باکتری است و در مهار باکتری‌های مولد جوش موثر است، به کنترل ترشح چربی پوست و پاکسازی منافذ پوست از آلودگی‌ها کمک می‌نماید و از ایجاد جوش جلوگیری می‌کند.

عصاره آلوئه ورا: آبرسان قوی است، دارای اثر تسکین دهندگی و خنک کنندگی است و به روشن‌تر شدن پوست و بهبود بافت آن کمک می‌نماید.

آربوتین: با مهار آنزیم تیروزیناز به روشن‌تر شدن و برطرف شدن لک‌های تیره کمک می‌کند و باعث‌ کاهش جای جوش می‌شود.

روش مصرف:

روزی ۲ مرتبه پس از شستشوی صورت، روی سطح پوست بمالید. از تماس فرآورده با سطوح مخاطی، چشم‌ها و زخم‌های باز خودداری شود.

۶۸۱٬۹۷۴ تومان